en ru ro

LINE ART

LineArt Charmant este o colecție din liniile cele mai exclusive și cele mai premiate ale fabricantului japonez Charmant Group, expertul mondial in domeniul monturilor din titan. Puterea brandului signature LineArt Charmant este efectul combinației unor elemente relevante pentru purtătoarele atente deopotrivă la confortul anatomic și estetica monturii. Modelele de ochelari LineArt Charmant apart, in segmentului mass market premium, alcătuind veritabile piese de colecție ce reflectă conceptul ochelarilor-bijuterie.

Designul ochelarilor LineArt Charmant intră in rezonanță cu texturi, culori și materiale, evidențiind o colecție unică atât prin expresia plastică, cât și prin beneficiile incomparabile. Recurgând la Excellence Titan, recunoscut drept cel mai versatil material al industriei ochelarilor, monturile LineArt sunt remarcabile din punct de vedere tehnic și estetic, oferind purtătoarelor biocompatilitate, durabilitate, ușurință și confort instant.

Monturile LineArt Charmant sunt adresate femeilor cu vârste cuprinse între 35 și 50 ani, cu putere mare de cumpărare ce activează în mediul urban, asumàndu-și un stil de viață chic și sofisticat. Având un statut social privilegiat, purtătoarele de monturi LineArt Charmant sunt încrezătoare și individualiste, cultivându-și continuu spiritul de discernământ în alegerile pieselor din garderoba personală. Atente la distincție, expresivitate și confort, aspiră să facă duet numai cu cei mai buni. Ele percep ochelarii de vedere drept bijuteriile feței - accesorii prețioase in ton cu poziția socială, etalate doar în perfectă armonie cu vestimentația și evenimentul.

Обратный звонок
Запрос успешно отправлен!
Имя *
Телефон *
Предзаказ
Предзаказ успешно отправлен!
Имя *
Телефон *
Добавить в корзину
Перейти в корзину